Hopp til hovedinnholdet

Hva vil det egentlig si med tilpasset undervisning.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I 10ende klasse slet jeg med depresjon og angst. Jeg hadde dårlig immunforsvar, og var ofte syk. Jeg hadde også opp mot 50 fraværsdager. Jeg går til psykolog og får hjelp med disse tingene, så dette begynner å falle på plass. Allikevel sliter jeg veldig med å komme meg på skolen. Jeg er fortsatt ofte lei meg og veldig sliten. Jeg har ingen viljestyrke til å arbeide med skolen eller å være sosial. Før var jeg sosial og selvsikker, og hadde mange venner, men dette har falt helt i grus etter et depresjonen. Jeg har snakket med kontaktlæreren min, som skal hjelpe meg å tilpasse undervisningen. Men hva vil det egentlig si? Hva kan jeg egentlig be om? Jeg er så sliten, jeg klarer ikke å komme meg på skolen. Det er rett og slett for mye for meg å gå på skolen fem dager i strekk - både når det gjelder det sosiale og det faglige. Jeg ønsker heller ikke å ta friår. Er det ingen alternative løsninger? Dette ble gjerne noe rotete, men jeg er så fortvilet. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.09.2015 22:49:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle