Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tenker mye på eksistensielle spørsmål. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tenkt utrolig mye på eksistensielle spørsmål i det siste om hvorfor jeg er den jeg er og hvorfor ting er som de er og hvor alt kommer fra osv. og jeg tenker nesten bare dype tanker hele tiden! Jeg kjenner jeg kan bli ganske sliten i hodet av det! Kan til tider føle meg litt smådepressiv også Jeg vet ikke hvorfor jeg tenker så mye på det? Kan det være en spesiell grunn for det, og er det normale tanker å ha i hodet fra når man utvikler seg fra ungdom til voksen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer