Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min var tidligere sammen med en kompis. Tenker på det hele tiden. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sendte en melding tidligere, men dere slettet den. Jeg vet ikke om det var fordi jeg virket useriøs. Så jeg prøver dette på nytt. Jeg og kjæresten min har vært sammen i snart 10 måneder, det har vært noen av de tristeste og lykkeligste måneder. lykkelige fordi kjæresten min gjør meg så lykkelig som mulig når hun kan. Vi har fortalt hverandre at vi elsker hverandre og det føles godt. Det som ikke føles godt, det triste. Er det som dreper meg sakte, det føles ut som lag av hjertet mitt blir revet ut hver gang jeg tenker på han. x´en til jenta mi, det er en gammel kompis av meg. jeg var god venn med begge når de var sammen. Jeg hadde følelser for henne rundt den tid også, men han ble sammen med henne først. Det som er problemet mitt er at jeg klarer ikke å få det faktum at de var sammen, det de gjorde sammen har skjedd. Jeg tenker på det hver dag, hele tiden å det gjør så vondt. Jeg vil ikke slå opp siden jeg elsker henne. men jeg orker ikke disse tankene lenger.

SVAR

Besvart 02.10.2015 22:18:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle