Hopp til hovedinnholdet

På skolen er jeg den gladeste jenta, men hjemme er jeg dritt sur og jeg føler med alene. Er det noe navn på dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt om "sosialhjelp" er det riktige, men det var det som føltes riktig. Jeg sliter mentalt, jeg er glad, blid og sprudlende på skolen og folk kaller meg den gladeste jenta de kjenner. Jeg klarer også og oppføre meg slik ute blant folk, men da jeg kommer hjem så er jeg så sliten"og lei av å måtte være blid hele tiden- at all min frustrasjon går utover moren og søsteren min. Mamma prøver å hjelpe, men forstår ikke. Hjemme er jeg rett og slett bare dritt sur og klarer ikke å ta meg sammen. Jeg hører bare de negative kommentarene og føler meg alene. Det med å føle seg alene har jeg merket uten for skolen ellers også, selv om jeg er rundt 100 andre personer føler jeg meg usynlig og at ingen helt forstår meg. Jeg prøver å sette et ord på hva jeg føler, men klarer ikke- derfor er det vanskelig å for andre(min mor) til å forstå hva jeg går igjennom. Jeg prøver å tenke positivt men har så langt ikke fått noe ut av noe. er det et navn på dette? og er det noe som hjelper?

SVAR

Besvart 13.10.2015 21:30:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle