Hopp til hovedinnholdet

Hva skal til for å bli innlagt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg lurer på noen ting angående innleggelse og legevakt osv. en ting jeg lurer på er; hva må egentlig til for at jeg skal bli innlagt? og må man betale noe om man er innlagt? en annen ting jeg lurer på er; jeg blir snart 18, og er det sånn at om jeg da drar på legevakten med et kutt fra selvskading som må syes så kan de ikke fortelle foreldrene mine det??? uansett hva liksom? og koster det egentlig noe å måtte sy? takk på forhånd for svar.

SVAR

Besvart 19.10.2015 23:08:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle