Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg forklare legen at jeg trenger hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en vanskelig situasjon hjemme. for 3 uker siden hørte vi at min far har uhelbredelig lungekreft. Dette har fått meg i en veldig tung depresjon og sover ikke, har mye angst og stress. Jeg har fått masse utslett på kroppen, som jeg tror kommer av situasjonen. Pappa har fått mye paralgin forte til å ta når han får veldig vondt, jeg har brukt disse til å roe meg ned en del. Jeg vet dette ikke er bra, og har gått til legen og fått 10 mg Tolvon nå. Disse hjelper heller ikke på soveproblemene, og jeg sliter fremdeles like mye med stress om dagen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare legen min at jeg virkelig trenger hjelp.. jeg går til psykolog og, og føler fremdeles ingenting hjelper. Jeg føler meg rett og slett ødelagt. Mitt spørsmål er, hva skal jeg si til legen? og hvordan kan legen hjelpe meg? Hilsen ei helt ødelagt jente som ikke orker lengre.

SVAR

Besvart 28.10.2015 10:00:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle