Hopp til hovedinnholdet

Eg har veldig lyst i milliteret når den tid kommer. Men eg er utrolig svak og feit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har veldig lyst i milliteret når den tid kommer. Men eg har eitt ganske stort problem.Eg er utrolig svak og feit.Eg er avhengig av brus og drikker det fleire ganger for dag.Og det er det samme med godteri.Eg mangler motivasjon til å trene, til å slutte med dei dårlige uvannene. Foreldrene mine er skilt, og mamma er en sånn person som kjøper inn og sier aldri nei.Pappa der i mot er strengere på ditta og har nesten aldri noko søtt heim.Det er jo bra for meg, men der og då skjønna eg det ikkje og eg klarer ikkje å vere hos.Har foreksempel gått over ein månde sidan sist eg var og eg skal i utgangs punktet vere der anna kver uke. Og det verste av alt i følge vennen mi.er at eg ikkje har dårlig samvitighet for det. Venne mine har gjordt uendlig mange forsøk på å gi meg dårlig samvitighet. Men eg får det ikkje.Eg har også forferdelig dårlig sjølvtilit og viljestyrke.Eg har valt og meir eller mindre isolere meg for uten om tida eg må vere på skulen.Eg deltar ikkje på noko sosialt! Aldr

SVAR

Besvart 03.11.2015 10:50:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Sesjonen er ditt første fysiske møte med Forsvaret. Alle gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge må fylle ut en egenerklæring først så Forsvaret kan plukke ut hvem som skal på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Tjenestedyktig etter sesjon? Hva skjer nå?

Blir du vurdert som tjenestedyktige på sesjon, er det to mulige utfall av sesjonsdagen dersom Forsvaret trenger deg. Les mer om dem i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle