Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig selvtillit, ingen venner og lærer ingenting på skolen. Kan dere hjelpe meg? Nå har jeg ikke vært på skolen på en uke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente på 13 år og har veldig mye problemer med skolen :( jeg har ikke gått på skolen på en uke nå, og jeg hater skolen veldig her er noen grunner: 1.problemer med selvtilliten. jeg klarer nesten ikke å gå i gymklær en gang, i hvertfall ikke å dusje 2: jeg har ingen venner der (har alltid vært alene fra 1-8) 3. det er helt forferdelig kjedelig der, jeg lærer ingen ting. please hjelp meg

SVAR

Besvart 10.11.2015 21:30:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle