Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg snakke med helsesøster eller psykolog? Jeg er en følsom jente som blir svært påvirket av ytre hendelser slik som nyheter om Syria, drap etc. På skolen føler jeg ingen liker meg, men jeg smiler og ler slik at ingen ser det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke om jeg trenger en psykolog eller helsesøster å snakke med (det vet sikkert ikke dere heller, men det går jo an å spørre). Jeg er altså ei jente som går på videregående, jeg fyller 16 år om et par uker nå. Jeg føler innvendig at jeg sliter, jeg har altfor mange tanker. Og jeg stresser altfor mye! Jeg blir lett påvirket av saker som det blir snakket mye om, noe som skader meg. Det i Syria, folk som blir drept, folk som blir kidnappet... Jeg blir redd av det. Jeg har sagt selv at jeg er deprimert, har ikke klart å være glad, har ikke hatt noen ting å se frem til.... jeg føler jeg har slitt med angst... jeg har grudd meg til å dra på skolen fordi jeg føler ingen liker meg i klassen, men jeg kan ikke vise det til noen, jeg må late som jeg er glad hver dag for å ikke se ut som en taper. Jeg smiler og ler hver dag, for å skjule det. Veldig loka forklart. Men håper på svar! :)

SVAR

Besvart 14.11.2015 11:13:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle