Hopp til hovedinnholdet

Jeg har isolert meg helt fra det sosiale. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har isolert meg frå det sosiale heldt. Ligger bare på rommet med låste dører fordi eg ikkje veit kva anna eg skal gjøre. Før var eg ganske spontan og åpen med no skammer eg meg bare over det. Noko så inderlig at det driver meg til vann vidd. Eg var skikkelig glad i foreldrene mine og vare mye sammen med foreldrene mine før, men for ca eit halvt år sidan isolerte eg meg heilt. Eg går på skule fordi eg hater leger og slikt og det å måtte snakke med noen eg kjenner. No for tida e det sånn at eg går rundt å har dårlig samvittighet og er skuffa over meg sjølv bare fingrane mine såvitt er ani jakka ho går med når ho skal gi meg noe. Det er sjukt slitsomt. Ka kan eg gjøre? Det er ganske kjedelig å ha det sånn, men eg veit ikkje kva anna eg skal gjøre. Eg tørr nesten ikkje å gå over døra enn gang fordi eg blir enn eg ikkje vill vere. Hjelp!

SVAR

Besvart 21.11.2015 19:38:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle