Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan det være bra å være utspekulert?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om det er negativt å være utspekulert? Jeg er veldig utsekulert, og liker å analysere situasjoner og finne ut hvordan jeg kan "vinne" noe på situasjonen. Jeg føler også at jeg får en mestringsfølelse hver gang jeg får til en plan jeg har laget. Det kan være alt fra hvordan jeg skal bli venn med noe, og til hvordan jeg skal komme meg på nash med kjendiser. Jeg føler ikke at jeg utnytter eller bruker folk ( vet ikke om det er feil av meg å si). Jeg har aldri brukt denne egenskapen til å såre noen bevist, og jeg tror heller jeg har gjort det ubevist. Dette tror jeg fordi jeg tror ingen vet hvor utspekulert jeg er. Er dette en egenskap som kan være positiv, føler meg nesten som en slags psykopat eller noe? kan denne egenskapen være bra å ha i noen yrker? Setter pris på svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer