Hopp til hovedinnholdet

Kan det være bra å være utspekulert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om det er negativt å være utspekulert? Jeg er veldig utsekulert, og liker å analysere situasjoner og finne ut hvordan jeg kan "vinne" noe på situasjonen. Jeg føler også at jeg får en mestringsfølelse hver gang jeg får til en plan jeg har laget. Det kan være alt fra hvordan jeg skal bli venn med noe, og til hvordan jeg skal komme meg på nash med kjendiser. Jeg føler ikke at jeg utnytter eller bruker folk ( vet ikke om det er feil av meg å si). Jeg har aldri brukt denne egenskapen til å såre noen bevist, og jeg tror heller jeg har gjort det ubevist. Dette tror jeg fordi jeg tror ingen vet hvor utspekulert jeg er. Er dette en egenskap som kan være positiv, føler meg nesten som en slags psykopat eller noe? kan denne egenskapen være bra å ha i noen yrker? Setter pris på svar.

SVAR

Besvart 06.12.2015 20:20:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle