Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan stoppe med selvskading?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke vilket evne jeg skule lege dette under. Jeg er ei jente på 13år, men jeg gjør/har gjort selvskading, men jeg vil slutte. Så spørsmåle er nlen tips til å ha vilje til å være skade fri lenge. Jeg har drivi med selvskading før jeg har blit mobba og det har vær problemer hjemme som det heldig vis kkke er noe mere. Jeg siee spørsmåle en gang til jeg: noen tios til å slutte med selv skading sånn at jeg holder ut lenge? Hilsen ei jente på 13år

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer