Hopp til hovedinnholdet

Jeg er egentlig positiv og optimistisk, men føler nå at alt bare raser sammen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er egentlig ikke noe spesifikt emne på dette, men jeg følte bare at jeg måtte få noen ting ut. Jeg har vert ganske stressa i det siste og det kommer av mange ting. På skolen er det ikke særlig mye press o.l men jeg har en venn som er veldig "på". Han maser mye, er veldig sta, og en ting som irriterer meg er F.eks noe han gjorde i dag. Vi valgte en sang til musikk på skolen. Han skulle spille gitar. Alle var enig. Etter skolen sendte han melding om at han "helst ikke ville spille gitar" og plutselig var han HELT IMOT DET. Det var helt umulig å overtale han. I tillegg er det mye press fra foreldrene mine om å gjøre mer aktive ting på fritiden, men det er bare ingenting jeg liker å gjøre som er aktivt eller sosialt. I hvertfall ikke ofte. Jeg er ganske introvert og de vet det men jeg må finne noe å gjøre ute, og jeg er enig, men det stresser meg. Jeg er egentlig veldig rolig og er flink til å roe meg ned og være positiv og optimistisk men nå føler jeg bare at alt raser sammen.

SVAR

Besvart 12.01.2016 17:06:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle