Hopp til hovedinnholdet

Jeg har psykiske problemer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 19 år gammel jente med psykiske problemer! Jeg har ingen venner fordi jeg er ikke sosial og liker å være alene hele tiden! Jeg er russ i år og har ingen å være med:( Jeg har ingen følgere på instagram og får ingen like på facebook! Jeg føler meg så ensom og utenfor! Jeg klarer ikke å være fake som folk liker jeg ikke noen viser jeg det fram, men det er derfor jeg har ingen rundt meg!:( Hvordan kan jeg få venner? Få følgere på instagram hvis jeg ikke har en privat konto kan folk misbruke bildene mine..?:/ Jeg har det vondt:(

SVAR

Besvart 20.01.2016 20:42:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle