Hopp til hovedinnholdet

Sliter psykisk og trenger hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Æ slit psykisk å nånn mene at æ burd bli lagt innj. Æ e vældi sint å har store sinneproblema å e vældi trist for tia. Æ har d itj heilt grettj men d e d næstn ingen som veit om. Vænnan mine veit d itj, d e egentli bare broren min som veit d. D at æ e sint d har æ arva fra far min å bror min. Æ har blitt vældi voldeli å æ e kriminel. Har fått hør fra mamma å pappa at æ bynnje å bli sånn som bror min va før. Æ har alti slitt men d har vorrti vær ætter at barneværne vart blanda innj for dæm bestæmt at æ å broren min itj får bo t pappa. Æ har aldri vært skolelys men i dæm siste ukan så har æ fått kjæmpe store problema m å grei å stå opp får å gå på skola å æ stekk ofte av fra skola eller skulke. Æ villj itj stå opp, villj itj gjør nå generelt. Æ trøng hjælp.

SVAR

Besvart 30.01.2016 23:41:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle