Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror alltid at jeg skal få kjeft for alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en del angster. De største er å snakke og å få kjeft. Jeg tror alltid at jeg skal få kjeft for alt, noe som jeg tror skyldes at jeg har blitt mobbet både psykisk og fysisk før. Dette skaper en del problemer for meg når det kommer til skolen. Jeg ligger lavt på det muntlige i fagene da jeg sier absolutt ingenting. Ofte har jeg svarene rett, jeg bare klarer ikke å si noe og det hjelper ikke at folk sier at de ikke skal le om jeg sier noe feil eller noe. Klassen har gjort det klart at de støtter meg. Men med en gang jeg blir ropt opp til å si noe, begynner jeg å svette og føler jeg skal besvime. Hvordan kan jeg forbedre dette?

SVAR

Besvart 03.02.2016 11:20:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Ingen har lyst til å dumme seg ut. Men det er dumt hvis det skal hindre deg i å gjøre det du har lyst til. Å trosse frykten for å dumme seg ut er bra for mestringsfølelsen og selvtilliten.

 

Les mer
account_circle