Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så trist for tiden. Jeg tenker mye på mat og trening.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så trist for tiden. Noen ganger er jeg kjempe glad, men når dagen er over, sitter jeg der og er så missfornødd med at jeg for eksempel ikke har trent i dag. Jeg trener ikke hver dag, men de dagene jeg ikke gjør det så tenker jeg at jeg burde gjøre det. Å mat. det tenker jeg på hele tiden. Jeg unngår usunn mat å jeg får så utrulig dårlig samvitghet HVER ENESTE GANG jeg spiser noe usunt. Jeg har godtestopp nå da, men sist helg for eksempel, så spiste jeg chips å jeg ville bare spy... Jeg er ikke overvektig men føler meg ikke bra. Føler meg aldri godt nok. Sist jeg veide meg var jeg 50-53 kg å jeg er 160 høy så jeg er helt normal, men er det normalt å tenke sånn? Jeg er så sliten. Ikke bare av dette, men dette tar mye av energien min. Hele dagen min blir ødelagt om noen snakker om at de trener, fordi da føler jeg at jeg må springe ut å trene med en gang. årh, veldig dårlig skrevet men jeg bare skriver ned det som kommer opp i hode mitt.

SVAR

Besvart 03.02.2016 21:13:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle