Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg lurt av kjæresten. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er diagnosert med bipolar lidelse, og har en kjæreste. Jeg har nektet å gå på medisiner og det har fått konsekvenser for meg. Både med forhold, familie, venner og skole. Så jeg begynte på medisiner, mest pga kjæresten min. I går fikk jeg vite noe som rev hjerte mitt ut. Rett før jeg begynte på medisinene, eller rett etter men de hadde ikke fungert enda, var kjæresten min utro. Han sa han kysset en annen jente som da var en venn. Jeg husker ikke perioden, men jeg husker jeg behandlet alle sammen helt forferdelig. Han sa han følte at han ikke kunne snakke til meg om noe i den perioden så han hadde ringt denne venninna og snakket med henne. De hadde kommet fram til at de skulle være hos han å snakke dagen etterpå. Han sa de snakket om alt og de klemte. Etter klemmen kysset de. Han sier han angrer, men jeg føler ikke han gjør det. Dette skjedde ca. 4 mnd siden, og jeg fikk vite det i går. Jeg føler meg lurt, og hjerte mitt er blitt revet ut. Men jeg tenker, det var bare et kyss.

SVAR

Besvart 03.02.2016 16:26:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle