Hopp til hovedinnholdet

Jeg rødmer ganske ofte. Dette fører til at jeg ikke rekker opp hånden i timen, noe som igjen fører til lavere karakterer. Fremføringer er noe av det verste jeg vet, da kan alle se at jeg ser ut som en tomat. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 16 år som rødmer ganske ofte.. jeg rekker aldri opp hånda i timen fordi da blir jeg alltid så rød.. hver gang jeg blir rød hører jeg noen sier "ble du litt rød nå?" eller noe sånt og da blir jeg enda rødere.... og hvis jeg aldri rekker opp hånda så får jeg lavere karakter i muntlig.. fremføringer er noe av det værste jeg vet, for da kan absolutt alle se at jeg ser ut som en tomat...jeg rødmer for ingentlng selvom jeg ikke blir flau og dette irriterer meg skikkelig. jeg har fortalt dette til mamma og har spurt om operasjon men hun synes jeg bare burde godta at jeg rødmer men d er ikke så enkelt når jeg allerede har så dårlig selvtillit.. vi kjøpte en krem som skulle forhindre rødming men den funket ikke fikk bare mange kviser, men hva kan jeg gjøre for at jeg ikke rødmer?? eller overtale mamma til at jeg kan operere?? Plis hjelp!!! hilsen en ekstremt rødmende jente...

SVAR

Besvart 07.02.2016 13:18:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle