Hopp til hovedinnholdet

Har begynt å miste følelsene for folk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

har en god stund nå følt at jeg ikke har bryr meg så veldig mye om andre folks følelser, og viser på en måte en ''kunstig'' empati for folk når selv de nærmeste vennene mine forteller at de har det dårlig, liksom at jeg trøster dem fordi jeg vet at det er det jeg andre folk hadde gjort, ikke fordi jeg føler noe spesiell trang for å snakke med den personen. Også vært merkelig å se andre personer reagere sterkt på ting hvor jeg enten ikke har hatt noe særlige følelser overfor det eller har hatt en helt motsatt reaksjon på det. har begynt å miste forståelse for å være ''glad'' i folk i det siste og, for jeg bryr meg ikke noe mer om folkene jeg ser og møter hver dag enn en tilfeldig person på gata. Jeg spiser sunt, legger meg i god tid, trener 5 ganger om uka, og har en ganske stor vennekrets og en glad hverdag, men har hatt en litt rar fortid med mye isolering fra folk, som jeg føler har kommet litt tilbake. har ikke turt å snakke med miljøterapeut om det enda, vil sjekke her først.

SVAR

Besvart 11.02.2016 11:38:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle