Hopp til hovedinnholdet

De siste 2 årene har jeg hatt mye problemer med meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste 2 årene har jeg hatt mye problemer med meg selv. Å jeg forsto dt ikke før venninna mi forklarte og bekreftet det. Jeg har alltid hadd gode venner rundt meg. Men etter mye som har skjedd med jentegjengen har jeg tatt en pause. Jeg følte det var alt for mye negativitet og drama, som gjorde at jeg følte meg utrygg og ikke klarte å være meg selv. Men likevell savner jeg de mer enn hva trudde gikk. Jeg har alltid vært flink til å møte opp på skolen, men nå skriker jeg vær kveld for at jeg gruer meg. Jeg er redd jeg blir alene og blir sett på som "jenta med ingen venner", selv om jeg har venner på skolen. Så jeg dropper skolen og drar på trening, og om jeg dropper trening får jeg så dårlig samvittighet at jeg depper resten av dagen. Jeg har en trang at jeg må på trening vær dag, om ikke får jeg så dårlig selvtillit. Jeg er ikke tynn, og føler veldig på kroppspresset. Har prøvd å snakke med foreldrene mine og helsesøster, men har ikke vellykket med dette, for ingen forstår..

SVAR

Besvart 17.02.2016 13:06:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle