Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å leve lenger. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg visste ikke hvilket emne jeg skulle ta. Så det handler ikke om ''dårlig råd''. Det er bare at jeg må skrive dette ned et sted. Jeg klarer ikke å leve lenger, jeg har gått til BUPA, leger phsykologer. Ingenting hjelper jeg har holdt på i over 3 år nå. Jeg må ta selvmord! Dere vet ikke hvordan det er, jeg klarer ikke dette lenger. Jeg er for tykk, høy, dum, stygg og bare drittunge!!! JEG KLARER IKKE DETTE LENGER...Men jeg er kjempe redd :(( Jeg vte ikke hvordan jeg skal gjøre det er hvor eller hva eller hvilken eller hvordan !!! Det er for mye å tenke på jeg kutter meg selv hele tiden, hver dag!! Jeg trenger noen som virkelig bryr seg, ikke noen som bare gjør ''jobben'' siin!!!1 HVA skal jeg gjøre ;'( Jeg hater meg selv og jeg tar selvmord snart det er som en demon står oer meg å hvisker ting til meg! men jeg klarer ikke å se noen :(( HJELLPPPPPP!!!!!!!!!! den snakke nå, jeg må gå, jeg må stope, det er for sent.. ÅNEI hva skal jeg gjøre ? hva skal je gjøreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SVAR

Besvart 14.02.2016 18:16:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle