Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ofte lei meg. Plutselig kan jeg få en trist tanke i hodet. Jeg får også klump i magen. Får bare lyst til å gråte og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hva er dette for noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som ofte er veldig lei meg. Jeg vet ikke grunnen til dette, men hver gang det kommer en trist sang, eller noen sier noe trist blir jeg nesten på gråten. Plutselig får jeg bare inn en trist tanke i hodet mitt, som gjør at jeg må slutte å gjøre det jeg drev med før denne tanken kom. Får bare lyst til å gråte og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Får også kjempe vondt i magen, akkurat som at det er en klump der. Hva er dette for noe? håper dere kan hjelpe meg og evt gi meg noen råd for å forbedre dette.

SVAR

Besvart 21.02.2016 09:31:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle