Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig dårlig selvtillit, føler meg stygg, ubrukelig og dum.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har et viktig spørsmål til dere..
jeg har veldig dårlig selvtillit, føler meg stygg, ubrukelig og dum. jeg føler at alt det jeg sier blir oversett, og usynlig og da er det ikke vits å si noe like vel. uansett, jeg har ingen å snakke med, for ingen tar meg alvorlig, og jeg har sluttet å prøve.
denne dårlig selvtilliten min har gått utover at jeg ikke blir med ut så mye som før, og at jeg har begynt å hate skolen. før så gledet jeg meg til å begynne på skolen når det var ferie, men nå skulle jeg ønske det var ferie for alltid..
så det jeg lurer på er hvordan kan jeg bli litt gladere og få bedre selvtillit? jeg trenger virkelig noen som kan forstå meg...
ps: jeg er jente, og 18 år..

tusen takk for svar:)

SVAR

Besvart 08.10.2008 20:58:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle