Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg stresser mye og klør overalt på kroppen. Hvordan skal jeg greie å slappe av?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 som stresser altfor mye. Sånn ca i november begynte jeg å klø utrolig mye på kroppen overalt, men jeg har ikke noe utslett. Først trodde vi det var eksem eller en allergisk reaksjon, men ingen av medisinene hjalp. Jeg har nå funnet ut at det kanskje kan være stress. Jeg er generelt en utrolig stressa person. Stresser med alt fra skole til fritidsaktiviter til venner. Den utrolig kløen gjør det veldig vanskelig for meg å slappe av. Kan ikke slappe av når jeg feks ser på film, sover ikke skikkelig og klarer ikke konsentrere meg på skolen. Dette går utover hele livsstilen min og jeg er helt utslitt. Det er ingen som forstår meg, og jeg vet ikke hvordan jeg kan slappe av! Takk for svar, dette haster veldig!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer