Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få råd til å bo som student?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten har vært sammen i 5 år og leid sammen i 2 år. Vi har det veldig bra sammen og elsker hverandre. Han har nettopp fått fast stilling. Denne jobben betyr mye for ham og han kan ikke slutte. Jeg ønsker også en jobb, og jeg trenger en utdanning. Det finnes ingen utdanninger for meg her, de jeg er interessert i ligger i Oslo, Kristiansand, Bergen og Stavanger. Jeg søkte utdanning i fjor, men lot vær å gå videre, orket ikke tanken på å flytte fra ham. Han er opptatt av at jeg skal gjøre det jeg vil. Jeg lurer på: - Hvordan skal jeg få råd til å bo i feks Oslo? - Hvor skal han flytte? Han har ikke råd til å leie alene (7000 kr mnd). Skal han flytte hjem igjen? Sammen med noen? - Hvem skal ha hunden vi har? Skal hun bli med meg? - Hva skal vi gjøre med alle tingene vi har? Huset er 100 kvm og det er fullt av ting. Fremleie? Selge? Lager? - Hvordan blir overgangen fra å sees hver dag til annenhver helg? Fra samboere til ikke det? Hva skal vi gjøre?

SVAR

Besvart 19.04.2016 15:59:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er på boligjakt

Er du på jakt etter et sted å bo? Ung.no gir deg fem gode tips til hvor du bør lete.

 

Les mer
account_circle