Hopp til hovedinnholdet

Sammen med en jente som er usikker på om hun egentlig er bifil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er sammen med en jente nå som har gjort meg lykkligere nå enn noen gang jeg kan huske.... Men Hun er/var usikker på om hu var bifil som meg... Men nå i det siste så virker det som om hun bare har sagt at hun er bifil men egt følt seg hetro bare for å ikke såre meg. Jeg blir egt veldig lei meg for jeg trodde at hun viste at hun kunne fortelle meg alt og at uansett om hun er bi eller ikke at jeg alltid vil være glad i henne. Og jeg vet ikke helt om anklene mine klarer flere kutt og arr......

SVAR

Besvart 19.04.2016 10:19:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle