Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever at jeg ikke får bestemme over min egen kropp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg opplever at jeg ikke kan bestemme over min egen kropp,men storesøsteren min og foreldrene mine kan. Alle de tre tvinger meg til å klippe håret mitt hver gang fordi de har problemer med at jeg vil ha langt hår.De påstår at jeg ikke kan ta vare på håret mitt,søsteren min sier at jeg skal bruke hårgelé,men det er mitt hår og jeg vil ikke bruke det,de sier at magen min er stor og de vil at jeg skal være sunn,spise det de vil,trene eller gå tur på,men søsteren min trenger ikke å klippe håret sitt fordi hun er en jente eller at hun er eldre enn meg.PS hun bor ikke sammen med oss,jeg vurderer på å ta mitt eget liv så jeg slipper å være i en kropp som ikke kan være mitt engang,kanskje jeg også skal rømme hjemmefra eller bli innlagt på sykehuset på grunn av dette.det er ikke noe vits å fortelle til dem flere ganger fordi de får som de vil.Jeg sliter med å få jobb og tenker på dette som hovedgrunn til å flytte fra dem og kanskje ikke ha kontakt med dem noe lenger resten av mitt liv.

SVAR

Besvart 21.04.2016 12:48:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle