Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tenker så mye 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter en del med overtenking i en del perioder. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det, men ofte overtenker jeg at overtenker. "Hvorfor tenker jeg så mye?" og "Jeg må slutte å tenke så mye" er ofte en del av tankene. Det virker nesten som om jeg vil tenke negtivt og det er vanskelig å tenke positivt. Jeg har så mye i livet mitt å være glad for, men på en måte er det eneste jeg tenker på alt det som ikke er perfekt. Jeg kan ikke være glad i "nok", det må nesten være feilfritt. Det er veldig sltsomt å tenke så mye, og kan av og til få hodepine. Etter å ha gjort noe morsomt eller gått en stund uten å ha overtenkt, så er det eneste jeg tenker på at jeg vil ha mer av de gode minnene, og jeg klarer liksom ikke være glad for dem, jeg vil bare mer..hva kan jeg gjøre? har snakket med en venninne litt om det, men ikke i "dybden". Hvordan kan jeg tvinge meg selv til å tenke annerledes?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer