Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei meg og tenker lite positivt. Mamma slår og sier stygge ting om meg. Jeg føler alle sier slemme ting til meg, uten at de faktisk gjør det. Jeg har løyet en del men har nå klart å slutte litt. Nå har jeg begynt å stoppe opp før jeg går inn i timen. Er dette angst? Hva er meningen med livet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som ikke vet helt hva som er meningen med livet. Forresten takk på forhånd med svar (: tilbake til meningen med livet. Jeg føler bare at jeg bare er til bry får folk. Og at alt (noe/mye) det folk sier til meg, virkes slemt, noe som det egt ikke alltid er! Jeg er lei meg og er lei av at vi har barnevernet med oss i familien (mammaen min slår, sier stygge ting om meg osv..) og enda verre! BARNEVERNET TROR MEG IKKE! Jeg tenker ikke så posetift og det har jeg merka, jeg har hatt en liten ting med og lyve (med sånne "små" ting) og det har blitt til at jeg ikke kan slutte med, men det skjer bare noen ganger med det er fortsatt ikke bra, har klart å slutte litt da. Jeg får en slags ting at jeg stopper opp når jeg feks går inn til engelsk timen. Folk sier det er angst! men jeg vil virkelig ikke ha det! Venninna mi har det og jeg har sett hva det fører til..(hun lyvde i starten men så utviklet det seg til angst etter vært. Som ikke er bra Takk får svar. Hilsen jente 13 år(:

SVAR

Besvart 25.04.2016 21:08:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle