Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få et bedre liv og bli lykkelig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste året har jeg følt at jeg er en sykt ulykkelig person. Jeg vet liksom ikke hvem jeg er, hva jeg vil gjøre med livet mitt eller hva som gjør meg lykkelig. Selv om jeg gjør det ganske bra på skolen, så gjør ikke det meg lykkelig. jeg har også gode venner, men jeg er fortsatt ikke lykkelig. Det eneste jeg egentlig vil er å flytte til utlandet eller reise rundt i verden, men jeg vet at dette ikke er mulig fordi je ikke får lov osv. hvis jeg fortsetter å leve som jeg gjør nå kommer jeg til å leve et kjedelig og ulykkelig med masse bekymringer og stress. Dette er noe som egentlig frusterer meg veldig. Hvordan kan jeg få et mer spennende liv, og ikke minst bli lykkelig?, fordi det føles som om jeg aldri kommer til å bli det.

SVAR

Besvart 29.04.2016 23:17:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Det "perfekte liv" på sosiale medier

Livet på sosiale medier speiler ikke alltid virkeligheten. På nettet kan man være hvem man vil, og velge hva man vil at andre skal se. Hvem er du på nettet?

Av ungdomsjournalist Hege.

 

Les mer
account_circle