Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få et bedre liv og bli lykkelig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste året har jeg følt at jeg er en sykt ulykkelig person. Jeg vet liksom ikke hvem jeg er, hva jeg vil gjøre med livet mitt eller hva som gjør meg lykkelig. Selv om jeg gjør det ganske bra på skolen, så gjør ikke det meg lykkelig. jeg har også gode venner, men jeg er fortsatt ikke lykkelig. Det eneste jeg egentlig vil er å flytte til utlandet eller reise rundt i verden, men jeg vet at dette ikke er mulig fordi je ikke får lov osv. hvis jeg fortsetter å leve som jeg gjør nå kommer jeg til å leve et kjedelig og ulykkelig med masse bekymringer og stress. Dette er noe som egentlig frusterer meg veldig. Hvordan kan jeg få et mer spennende liv, og ikke minst bli lykkelig?, fordi det føles som om jeg aldri kommer til å bli det.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer