Hopp til hovedinnholdet

Finnes det gratis psykolog-hjelp for meg som er 22 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 22 år. Det jeg egentlig lurer på er om det finnes noen form for gratis psykolog-hjelp? Jeg kunne godt å tenkt meg å få snakket ut med noen, og få hjelp til å bli bedre kjent med meg selv og hvorfor jeg gjør som jeg gjør osv. i forhold til at jeg skal kunne utvikle meg selv som menneske og få bedre selvfølelse/selvtillit. Selv om jeg pr. dags dato jobber i en 100% stilling, er det for en som er så ung mye penger, så hadde vært flott om det fantes en tjeneste som gratis psykolog. På forhånd takk for svar.

SVAR

Besvart 01.05.2016 20:05:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle