Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvmordstanker og hadde en ekkel opplevelse i forhold til dette. Lurer på hva det var som skjedde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen dager siden skjedde det noe som jeg syntes var merkrlig. Jeg sliter veldig med selmordstanker og prøver alltid å finne metoder på å gjøre d, men det er vanskelig og finne metoder og å faktisk gjøre det . Men for noen dager siden satt jeg oppe (3etg) å pluttselig var det noe inni meg som fikk meg til å gå ut væranda døra, å begynne å lene meg sakte over gelendret. Det var som om det plutselig var ekstremt lett å bare dette ned derifra, men plutselig kom jeg til meg selv igjen når broren min begynte å flire. Jeg var helt klar over situasjonen, men det virket bare så utrolig lett dær å da å bare dette liksom. Det jeg lurer på er hva d tror skjedde? Jeg syntes i etterkant at dette var en veldig ekkel opplevelse! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 12.05.2016 17:28:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle