Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det gratis med psykolog?

account_circle

SPØRSMÅL

-er psykolog gratis? -må man bli henvist til psykolog? Og er det BARE gratis med psykolog om man blir henvist via helsesøster/lege -hva om man ikke vil at andre skal vite noe men vil bli henvist/gå til psykologenbuten at fastlegen eller helsesøsteren vet noe -kan man velge psykolog selv? -hva gjør en psykolog og hva slags spørsmål/samtaler har man med psykologen? -spør psykologer spørsmål som "hva følte du da" for hvis de gjør det så er det sykt irriterende -kan psykologer kontakte familien/skolen/fastlegen/skrive noe på journalen min? -hvis jeg blir diagnosert med noe er det slik at jeg ikke kommer til å få jobb fordi man da er "mental" -hvordan vet psykologen om man er besatt av shaytaan/jinn, har evil eye eller black magic (jeg SKAL bli muslim så jeg vet ikke så mye om det men dere kan spørre Islam Net, eller/og foredragsholderne LIVE eller direkte som Dawah Man. Dawah Man er VELDIG flink! ), eller om man er psyksisk syk? Takk for hjelpen btw! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer