Hopp til hovedinnholdet

Er det gratis med psykolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

-er psykolog gratis? -må man bli henvist til psykolog? Og er det BARE gratis med psykolog om man blir henvist via helsesøster/lege -hva om man ikke vil at andre skal vite noe men vil bli henvist/gå til psykologenbuten at fastlegen eller helsesøsteren vet noe -kan man velge psykolog selv? -hva gjør en psykolog og hva slags spørsmål/samtaler har man med psykologen? -spør psykologer spørsmål som "hva følte du da" for hvis de gjør det så er det sykt irriterende -kan psykologer kontakte familien/skolen/fastlegen/skrive noe på journalen min? -hvis jeg blir diagnosert med noe er det slik at jeg ikke kommer til å få jobb fordi man da er "mental" -hvordan vet psykologen om man er besatt av shaytaan/jinn, har evil eye eller black magic (jeg SKAL bli muslim så jeg vet ikke så mye om det men dere kan spørre Islam Net, eller/og foredragsholderne LIVE eller direkte som Dawah Man. Dawah Man er VELDIG flink! ), eller om man er psyksisk syk? Takk for hjelpen btw! :)

SVAR

Besvart 12.05.2016 23:37:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle