Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å snakke med noen jeg ikke kjenner om tankene mine. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har mange tusen tanker i hodet mitt. Dette liker jeg ikke og jeg blir fort sur og sint. Jeg lurer noen ganger på om det kunne vert greit og snakket med noen om dette og fått det ut. Tankene mine er nesten bare dårlige og en hver tanke er stor. Jeg hater meg selv og føler jeg ikke har det så bra. Jeg vil snakke med noen, men ikke noen lærere, venner eller familie for det synes jeg er flaut og ekkelt! Kan dere gi meg noen råd til hva jeg kan gjøre og hvem jeg kan snakke med?

SVAR

Besvart 02.06.2016 22:02:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle