Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med angst og depresjon, og vil jobbe med meg selv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Går rett på sak: Jeg har slitt med angst og depresjon, har kutta meg selv et par ganger. Etter jeg begynte på VGS, gikk alt til helvete. Det har vært det vanskeligste året så langt. Jeg drev med bestevennen min litt, vi flørta og sånt, ble utrolig forelska, men han bare lekte rundt tydeligvis. Var jo helt knust, og er det fortsatt. Nå vil jeg jobbe på meg selv, og få kjenne meg selv mer. Jeg vil bli mer komfortabel med meg selv, og finne ut hvem jeg egentlig er og hva jeg vil. Vil også få tilbake motivasjonen til å gjøre noe bra med livet. Hva vil dere foreslå? Jeg får ikke lov til å dra steder alene forresten. er omgitt av foreldra mine 24/7. Utenom når jeg er på skolen. Men nå er det snart sommerferie da. Men hva kan jeg gjøre? Takk <3 :)

SVAR

Besvart 04.06.2016 21:46:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle