Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å sove; sovner sent, mye mareritt og våkner anspent og sliten. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er dysletiker, så beklager skrivefeil: Jeg har utrolige problemer med og sove. Hva jeg tror grunden er er stress og angst. jeg er veldig sliten hele tiden men er aldri onkli trøtt eller søvnig. Men til bake til sovedelen, hvis jeg er så heldig og få sove så sovner jeg ikke før 3 på natta, og om jeg er virkelig heldig våkner jeg igjen senest 10. ikke bare det men jeg stresser mye når jeg såver, jeg merker kroppen er sliten og er anspent og er von når jeg våkner og det er kjeldent jeg ikke drømer eller har en fin/rolig drøm når jeg såver. jeg har nesten altid mareritt. aldt fra Zombie Apacolypse til og bli jagd av mora mi som morfa in til en bikje med rabis fordi ho fikk i seg en gass.. dette har fåregått helt siden påske men det har bare blitt værre og værre nå i det siste. men til og med før påske hadde jeg mye problemer med og såve. men rundt høstferien såv jeg 18 timer i strekk uten problem. og nå er jeg heldig om jeg får 7... takk for hjlpen på forhond..

SVAR

Besvart 09.06.2016 11:17:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle