Hopp til hovedinnholdet

Problemer med å styre tankene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har problemer med å styre tankene mine. Det er som 1000 veddeløpshester løper over deg som sitter under et tregulv. Og det stoppee ikke. Jeg har problemer med søvn på grunn av at det oppstår gjerne når jeg skal legge meg. Og ofte må jeg virkelig slite meg selv ut ved å gjøre masse skolearbeid og trene hardt for å få sove i det jele tatt i uka. Men tankene jeg får er hellef ikke så positivet. De skremmer meg og jeg begynner å få angst av de. Jeg klarer heller ikke å roe ned hue mitt.. det er nesten så jeg trur folk kan høre hue mitt kverne.. Jeg tenker på alt. Og på vonde ting som jg har opplevd gjennom åra og ting jeg er sint på meg selv over osv.. det ender aldri.. Har dere noe gode tips? Jeg har prøvd psykolog den ga jeg opp. Jg prater av og til m helsesøster men jeg slutter på skolen nå. Skal videre. Mvh frustrert og sint jente

SVAR

Besvart 15.06.2016 23:35:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle