Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan jeg gjøre for å grue meg mindre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en mann på 19 som sliter veldig med at jeg gruer meg til mange ting hele tiden. Dette har holdt på siden 10-klasse, og nå som jeg skal videre på universitet gruer jeg meg mtp. alle de nye tingene å grue seg for. Det er ingenting spesielt jeg gruer meg til, stresser bare over at det verste skal skje. Dette følger jeg har gått utover venner og kjæreste. Går ut på fest hver lørdag, med mål om å bli full for å kan konversere bra med andre og slappe av. Har også nylig fått meg sommerjobb, og tanken på å skal grue meg til å gå på jobb i hele sommer gjør meg kvalm. Hva kan jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer