Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor er jeg så sint og trist hele tiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eh..jeg hater virkelig å måtte be om hjelp.. Så dette er sykt flaut for å være ærlig. Men samme det. Jeg holder seriøst på å sprekke snart. Jeg lurte på om du/dere har noen forklaring på hvorfor jeg er så sint og trist hele tiden??Jeg har vært deprimert før, og det føles vel litt som det nå. Men denne gangen er jeg bare så utrolig sint hele tiden. Jeg vet ikke hvorfor en gang. Det trenger ikke å være noe som har utløst det. Noen kunne bare spurt meg et enkelt spørsmål (som for eksempel: "Blir du med en tur på senteret?"), og jeg kan bli dritsinna. Det er som om en bryter i hodet mitt bare blir slått på, og det er så rart..fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det sinnet, så jeg bare må kjefte på den personen. Og jeg vil jo ikke være sånn.. Jeg mener det ikke. Jeg bare må slippe ut sinnet på en eller annen måte. Men jeg vet jo at det selvsagt er feil måte å håndtere det på, fordi jeg sårer jo bare de rundt meg.Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt sammen. Takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer