Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg så sint og trist hele tiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eh..jeg hater virkelig å måtte be om hjelp.. Så dette er sykt flaut for å være ærlig. Men samme det. Jeg holder seriøst på å sprekke snart. Jeg lurte på om du/dere har noen forklaring på hvorfor jeg er så sint og trist hele tiden??Jeg har vært deprimert før, og det føles vel litt som det nå. Men denne gangen er jeg bare så utrolig sint hele tiden. Jeg vet ikke hvorfor en gang. Det trenger ikke å være noe som har utløst det. Noen kunne bare spurt meg et enkelt spørsmål (som for eksempel: "Blir du med en tur på senteret?"), og jeg kan bli dritsinna. Det er som om en bryter i hodet mitt bare blir slått på, og det er så rart..fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det sinnet, så jeg bare må kjefte på den personen. Og jeg vil jo ikke være sånn.. Jeg mener det ikke. Jeg bare må slippe ut sinnet på en eller annen måte. Men jeg vet jo at det selvsagt er feil måte å håndtere det på, fordi jeg sårer jo bare de rundt meg.Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt sammen. Takk for svar :)

SVAR

Besvart 05.08.2016 19:36:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle