Hopp til hovedinnholdet

Jeg er deprimert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er sliten i en alder av 17 år. Jeg har ikke interesser for noen fag, skole og jobb. Jeg har hatt en fantastisk barndom og familie, men når det kommer til penger så klarer vi oss veldig bra, men når jeg får penger og har planlagt å bruke det på ny telefon siden den jeg har er knust treig, bruker for mye strøm og jeg har hatt den en stund så og ting som kan hjelpe meg vidre med interesser i jobb. Men det er ikke aktuelt for min mor siden det koster ikke for mye. men ikke er billig heller. Jeg er deprimert og vet ikke hva jeg skal gjøre, å snakke i telefon med noen hjelper ikke, snakke med mor hjelper ikke siden i følge hun "Det er akkuratt sånn jeg hadde det i ungdoms livet, det vil gå over" og vennene mine er ikke sånn at jeg kan snakke om deprisjon og problemer.

SVAR

Besvart 06.08.2016 16:13:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle