Hopp til hovedinnholdet

Jente 14, sliter med depresjon og angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt veldig med depresjon i det siste, jeg er 14 år og har aldri slitt med dette før. Det har skjedd mye i det siste, mista nettopp en nær venn og jeg og kjæresten gjorde det slutt. Så har jeg også slitt med angst, det er kjempe vanskelig å leve føler jeg. Våkner hver dag med en stor klump i magen og den blir ikke borte! Har ikke så mange venner og jeg er veldig usikker på meg selv. Er litt overvektig og jeg har begynt å trene og spise sunnere, så er veldig fornøyd med det da. Jeg spiser sånn at jeg blir mett og trener annhver dag, men går en tur hver dag for å Holde meg i aktivitet... Men hvordan kan jeg ikke være så deprimert mere, hele kroppen gjør vondt. Jeg vil gjerne ha hjelp til dette! Livet er ikke noe bra, har vurdert selvmord mange ganger før

SVAR

Besvart 11.08.2016 00:49:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle