Hopp til hovedinnholdet

Alt føles så utrolig tungt fortiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Alt føles så utrolig tungt fortiden. Det føles som om at ting aldri kommer til å bli bra. For cirka 2 år siden, ble broren min syk. Han fikk diagnosen bipolar lidelse.. Samme jul var vi på hytta da han var veldig syk. Han havnet i psykose, og jeg så broren min prøve å ta sitt eget liv. Jeg har fortsatt Flashback fra situasjonen den dag i dag.. Akkurat på samme tidspunkt holdt min søster på å bli alvorlig syk.. Hun har anoreksi. Der hun ble akutt lagt inn på sykehuset fordi pulsen hennes var farlig lav. Hun var lagt inn i et halvt år i strekk, før hun begynte å bli bedre. Året etterpå ble farfaren min veldig syk og havnet i kunstig koma. Alt dette har jo selfølgelig påvirket mamma og pappa. De er veldig slitene. Jeg har sett begge to knekke sammen i tårer. Jeg har gått til helsesøster, samt at jeg også har samtaler på BUP jevnlig. De har bekreftet at jeg er deprimert og har sosial angst. Jeg vet virkelig hvordan jeg skal holde ut lengere. Jeg er så utrolig sliten og lei.

SVAR

Besvart 24.08.2016 11:20:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik kan du takle en krise

Når det skjer en brå og dramatisk hendelse i livet, som en katastrofe, ulykke, et uventet dødsfall eller noe annet, utløser det krisereaksjoner. Her finner du forklaring på ulike reaksjoner og råd som kan hjelpe deg gjennom krisen.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle