Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg har ADHD. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år, som kanskje tror jeg har ADHD. Jeg tørr liksom ikke å si fra til noen voksene. Jeg har vanskelig for å konsentrere meg, sitter aldri stille, prater veldig mye, har overdrevent med energi og er veldig utolmodig. Hva skal jeg gjøre? Disse symptomene har kommet egentlig de siste 2 årene, og jeg leste en plass at man må ha symptomene før man er 12. Nå er jeg 14, så jeg vet ikke om det er vits i å si fra! Håper på svar! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 03.09.2016 20:40:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle