Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til skolen hver dag og ønsker derfor å begynne på en skole i en annen kommune. Hvordan kan jeg søke om dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det veldig vanskelig med skolen og alt... Jeg har ingen å gå med, og det føltes som om ingen på skolen (lærere osv.) prøver å hjelpe... De prøver sikkert, men ikke på den måten jeg trenger det. Jeg har 2 løsninger, den ene er å flytte, men vi har akkurat flytta hit. Den andre er å søke, men mamma tror vi trenger en bedre grunn og vet ikke hvordan hun skal Gjøre det... Men jeg gruer meg til skolen hver dag (også i helgen), jeg gråter hver dag og når jeg tenker på skolen så dunker hjertet mitt ganske fort, er det noe jeg skal bekymre meg over? Men det er noe med meg... Jeg blir kanskje ikke kvitt den vonde følelsen, fordi en annen gang så grua jeg meg til et fag hver dag... Det varte i 5 år (fordi da bytta jeg skole til denne:p) men kan jeg bytte skole til en annen kommune, Som er 30 min i fra? Og hvordan søker man til å bytte skole?? OG kan man søke flere ganger?

SVAR

Besvart 07.09.2016 21:21:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle