Hopp til hovedinnholdet

Nettopp begynt på ungdomsskolen, får ingen venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år og har nettopp begynt på ungdomskolen. De vennene jeg alltid har hatt er ikke glad i meg og bryr seg ikke om meg lenger føler jeg. Jeg håpet på å få nye venner på ungdomsskolen, men det ser ikke ut som en mulighet. Jeg kan ikke være meg selv. En i klassen min vil starte på privatskole for han har det samme problemet. Jeg vet ikke om jeg vil begynne på en ny skole. Jeg har alltid trodd, og gjør det fortsatt at det er noe galt meg. Alle dømmer meg. Uten at de vet det. Fettere og kusiner er de jeg kan stole på, men jeg møter ikke dem ofte lenger. Og alle jeg forelsker meg i er folk som ikke bryr seg om meg, eller bare ikke er bra meg for meg. Jeg føler meg veldig alene, uten å vise det. Jeg har nevnt det til vennene mine en gang, og de sa de skulle skjerpe seg, men som forventa har det ikke skjedd noe. Jeg aner ikke hva jeg vil lenger, eller hva jeg står for. Jeg trenger råd!!!!

SVAR

Besvart 18.09.2016 21:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle