Hopp til hovedinnholdet

Har kuttet meg selv og nå vil lærer ringe hjem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kuttet megselv for litt siden og to av vennene mine hadde sett det. Jeg sa til hun ene, fordi hun tok det opp med meg, at hun ikke trengte å bekymre seg og at hun må stole på meg. I dag sa hun og den andre vennen min at jeg hadde kuttet meg til en lærer. Læreren hadde en samtale med meg om at jeg måtte si dette til foreldrene mine og at hun kom til å ringe hjem i kveld. Jeg hadde ikke følt noe behov for å fortelle dette her til mamma og pappa, fordi jeg mener ikke at det er alvorlig. Jeg kjenner at jeg føler meg både presset av lærenen til å fortelle dette og sviktet av vennene mine fordi de sa det videre. Jeg fortalte bare halve delen (at jeg tror jeg har angst) til forledrene mine i stad fordi jeg ikke klarte å fortelle om kuttingen. Snart får de en telefon og jeg er veldig redd på hvordan de kommer til å reagere.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vet ikke om det går an å få noe svar på dette, men jeg kjente at jeg måtte få det ut. takk hvis dere kan svare

SVAR

Besvart 24.09.2016 20:11:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle