Hopp til hovedinnholdet

Jeg er på utveksling og trenger psykolog. Har dere noen anbefalinger i forhold til onlineterapi med psykolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er på utveksling nå, og sliter med sorg, angst og depresjon. Jeg har tidligere gått til BUP, og føler at jeg trenger noen å snakke med. Det er ikke tilgjengelige terapeuter/ psykiatere / lignende hjelpeapparater i nærområdet mitt. Jeg føler at dette er noe jeg virkelig virkelig trenger, og har derfor ikke noe problem med å betale. Så, spørsmålet mitt er, er det en online tjeneste for dette? På engelsk går også fint, men jeg har ikke lyst til å starte noe jeg fant ved et kjapt Google søk og angrer siden; hvis jeg betaler. Har du noen anbefalinger, tips eller råd? Jeg sliter mye og tenker at det er nyttig med noen jeg kan snakke mean over tid, og ikke bare en gang i blant, slik som her og feks kors på halsen. Takk!

SVAR

Besvart 30.09.2016 21:30:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
account_circle