Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg VELDIG ensom. Har mange venner, men ingen særlig nære venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en gutt som prater med alle og har veldig mange venner, og mange vet hvem jeg er. Problemet mitt er at jeg føler meg VELDIG ensom. Har mange venner, men ingen særlig nære venner. Jeg har gjennomgått mye i mitt liv, og tror det er en av grunnene til at jeg klarer å bli likt av så mange, siden jeg forstår andre mennesker og deres posisjon. Jeg jobber i helsevesenet og har hatt tidligere jobber. Jeg har bestemt meg for å redusere alkohol inntaket etter sist gang, da jeg ikke kunne ta hånd om meg selv. Men nå sitter jeg hjemme, ensom, mens alle venner er på fest. Uten noen å prate med i det hele tatt. Jeg er ikke av personen som er åpen om meg selv på noen måter. Jeg prøver å finne en lojal kjærste og håper det vil hjelpe, men i dagens samfunn hvor ungdommene bare er sosiale på fest. Så er muligheten min tilnærmet 0. Livet gir så lite mening for tiden, og håper bare på litt oppmerksomhet i det minste

SVAR

Besvart 05.10.2016 10:42:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle