Hopp til hovedinnholdet

Har jeg ADHD og hvordan kan jeg sjekke om jeg har det?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har den siste tiden lurt på om jeg har ADHD, og både jeg og mine venner tror jeg har det (hun ene har det selv) og jeg har søkt opp symptomer mange ganger og så og si det meste stemmer med meg, som liten konsentrasjon, lett distrahert, rastløs og mye mye mer, men hvordan kan jeg sjekke om jeg har det? Er det kun psykologer som kan sjekke det? Gikk til psykolog før og da spurte de om jeg noen ganger trodde jeg hadde ADHD, men jeg svarte nei ettersom jeg aldri hadde lurt på det selv, men jeg vil ikke tilbake til psykologen (ikke fordi jeg ikke trives, men moren min tror jeg finner på unnskyldninger til forskjellige "sykdommer" jeg kanskje kan ha, både fysisk og psykisk)

SVAR

Besvart 21.10.2016 10:38:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle