Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg ADHD og hvordan kan jeg sjekke om jeg har det?  

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har den siste tiden lurt på om jeg har ADHD, og både jeg og mine venner tror jeg har det (hun ene har det selv) og jeg har søkt opp symptomer mange ganger og så og si det meste stemmer med meg, som liten konsentrasjon, lett distrahert, rastløs og mye mye mer, men hvordan kan jeg sjekke om jeg har det? Er det kun psykologer som kan sjekke det? Gikk til psykolog før og da spurte de om jeg noen ganger trodde jeg hadde ADHD, men jeg svarte nei ettersom jeg aldri hadde lurt på det selv, men jeg vil ikke tilbake til psykologen (ikke fordi jeg ikke trives, men moren min tror jeg finner på unnskyldninger til forskjellige "sykdommer" jeg kanskje kan ha, både fysisk og psykisk)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer